Blog

HomeNewsOMEGA Consulting va invita sa urmariti stirile cu impactul cel mai mare in sectorul finantarilor nerambursabile

OMEGA Consulting va invita sa urmariti stirile cu impactul cel mai mare in sectorul finantarilor nerambursabile

Sarbatorile Pastelui reprezinta o perioada de pauza si pentru consultantii OMEGA Consulting. Asadar, pentru perioada 17-22.04.2020 OMEGA Consulting va prezinta stirile cu impactul cel mai mare in zona finantarilor nerambursabile din anul 2020.

In contextul pandemiei noului coronavirus, mediul de afaceri din Romania traverseaza o perioada cu numerose incercari, plina de incertitudini si de nesiguranta financiara. In combaterea acestei nesigurante financiare, OMEGA Consulting considera ca investitiille cu fonduri nerambursabile pot schimba cu mult aceasta situatie.

Anul acesta Paștele ne va aduce atat doua zile libere in plus cat si un moment de relaxare de la toate grijile acumulate in ultima luna. Va fi un moment prielnic pentru antreprenori si intraprenori sa caute modalitati de optimizare a business-ului lor si de regandire a strategiilor de investitii.

Vestea buna este ca pentru cei care vor sa continue investitiile planificate, exista solutii numeroase si extrem de interesante de finantare.

OEMGA Consulting pune la dispozitia antreprenorilor toate informatiile de actualitate din sectorul fondurilor nerambursabile, publicate pana in acest moment.

De asemenea, OMEGA Consulting a realizat si o analiza detaliata a investitiilor realizate prin Schema de ajutor de stat reglementata de H.G. Nr. 807/2014. Aceasta prezinta

• toate investitiile realizate pana in anul 2019 inclusiv;
• evolutia ajutoarelor acordate incepand cu 2015;
• industriile finantate;
• numarul de locuri de munca nou create prin intermediul investitiilor catalogate pe industrii si regiuni;
• analiza cuantumurilor ajutoarelor catalogate pe industrii si regiuni;

Pentru mai multe detalii, accesati stirea de mai jos!

La final, OMEGA Consulting va prezinta recomandarile si solutiile necesare realizarii uni proiect de succes in cadrul liniei de finantare POR 2.2.
Mai multe detalii, in stirea de mai jos.

Nu te costa nimic sa afli daca esti eligibil! Demarează un proiect cu fonduri nerambursabile și dezvoltă-ți afacerea! Pentru o initia acest proces, contactează-ne aici!

POST A COMMENT

20 − 18 =