Servicii de Consultanta Management

Elaborarea planului de afaceri

Datorita unei echipe multidisciplinare ce are o experienta atestata, suntem capabili sa elaboram planuri de afaceri atat pentru companiile deja cu vechime in pietele in care isi desfasoara activitatea, cat si pentru antreprenorii cu noi idei de business. De asemenea, dispunem de experienta bogata in constructia de planuri de afaceri care sa sustina investitiile ce au la baza imprumuturi bancare sau fonduri nerambursabile. Obiectivul nostru este sa oferim planuri de afaceri care sa sustina dezvoltarea economica viabila pe termen lung a clientilor nostri.

Elaborarea studiilor de fezabilitate

Elaborarea studiilor de fezabilitate este realizata de echipa noastra tinand cont atat de nevoile clientului cat si de reglementarile nationale in vigoare. Serviciile noastre acopera absolut toate ariile relevante pregatirii documentelor tehnico-administrative si financiare ale investitiei clientului.

Pregatirea strategiilor si a studiilor de piata

Experienta noastra in consultanta in domeniul marketingului este valoroasa pentru clientii nostri. Scopul nostru este sa pregatim si sa dezvoltam o strategie de marketing bine definita pentru a stabili pozitia companiei pe segmentul de marketing. Atunci cand livreaza analize si studii de piata specifice, consultantii nostri folosesc diferite analize ale industriei, analize competitive sau analize ale pietei tinta. Studiile noastre de piata au avut succes in justificarea nevoilor investitiei clientului, fiind parte a unor aplicatii complexe cum ar fi cele dezvoltate in cadrul programelor de Fonduri Europene, Fonduri Norvegiene si SEE sau Ajutoare de Stat.

Sa incepem!

Daca doriti sa va dezvoltati afacerea accesand fonduri nerambursabile sau doriti alte servicii de consultanta, puteti lua legatura cu unul dintre consultantii nostri.