Blog

HomeUncategorized @roOMEGA Consulting a participat la deschiderea anului universitar 2018-2019 in cadrul Facultatii de Hidrotehnica a UTCB

OMEGA Consulting a participat la deschiderea anului universitar 2018-2019 in cadrul Facultatii de Hidrotehnica a UTCB

Luni, 1 octombrie a avut loc deschiderea anului universitar 2018-2019 al Facultatii de Hidrotehnica – Specializarea Automatica si Informatica Aplicata, din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti. OMEGA Consulting, impreuna cu Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, au participat la eveniment in calitate de parteneri.

UTCB este unul dintre partenerii importanti ai OMEGA Trust, colaborarea noastra acoperind 3 capitole importante: dezvoltarea de proiecte comune, programe de practica pentru studenti in cadrul OMEGA Trust – Departamentul IT si angajarea studentilor care se remarca in cadrul programelor de practica.

Prezent la eveniment, Stefan Grigore, Manager al Departamentului de Consultanta si Fonduri Europene din cadrul OMEGA Consulting, linie de business a OMEGA Trust, a declarat: „Am fost extrem de multumiti de studentii care au venit in compania noastra in aceasta vara, pentru stagiile de practica. Capacitatile lor au depasit asteptarile noastre, astfel incat dorim sa continuam parteneriatul cu UTCB.” Acesta este de parere ca de multe ori lipsa de experienta a studentilor este inlocuita de dorinta de a invata mai mult si de a incerca lucruri noi.
In acelasi timp, Emanuela Modoran, CEO Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, este de parere ca parteneriatul este unul extrem de important: „Ne aflam intr-o continua cautare de imbunatatire atunci cand vine vorba de pregatirea viitorilor inovatori ai pietei TIC din Romania. Facultatea de Automatica si Informatica Aplicata este unul dintre cei mai importanti parteneri atunci cand vine vorba de dezvoltarea celui mai bun context pentru ca elevii sa isi dezvolte abilitatile si sa aplice ceea ce invata.”

Universitatea Tehnica de Constructii (UTCB) este una dintre universitatile de top din Romania, cu traditie si o larga recunoastere nationala si internationala.

UTCB este singura universitate tehnica din Romania dedicata exclusiv formarii specialistilor cu pregatire superioara in constructii civile, constructii hidrotehnice, cai ferate, drumuri si poduri, instalatii pentru constructii, masini si utilaje pentru constructii, geodezie, precum si in alte domenii conexe legate de ramura constructiilor. UTCB a obtinut in urma evaluarii institutionale de catre ARACIS, calificativul Grad de Incredere Ridicat.

POST A COMMENT

four × four =