Blog

HomeNewsNoi finantari nerambursabile pentru Sectorul Automotive in 2017

Noi finantari nerambursabile pentru Sectorul Automotive in 2017

Oportunitati de finantare europeana pentru industria automotive vor fi disponibile in 2017 aducand granturi de pana la 1 mil. EUR. Fondurile vor ajuta la consolidarea uneia dintre cele mai dinamice si competitive industrii din Romania, reprezentand o binevenita metoda de stimulare economica.

POR 22 accelereaza industria automotive oferindu-i un punctaj superior in evaluarea proiectelor depuse, fiind favorizate companiile care activeaza in acest sector.  Activitatile eligibile din proiect pot viza: construirea, modernizarea  sau  extinderea spatiului de productie, promovarea produselor  oferite sau  dotarea companiei cu active corporale si necorporale necesare, cu contributii proprii de numai 30% in unele cazuri.

IMM-urile din sectorul automotive pot utiliza fondurile nerambursabile pentru o gama larga de cheltuieli eligibile precum  –  constructii si instalatii, echipamente tehnologice, utilaje, modernizarea spatiului de lucru, cladiri, mobilier, instalatii de lucru, servicii de consultanta, servicii de proiectare si inginerie/arhitectura, sa..

Astfel, daca te regasesti intr-una din regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Centru, poti beneficia de fonduri nerambursabile. Atentie daca vizezi regiunile Bucuresti, Ilfov si Tulcea deoarece acestea nu sunt eligibile.

POR 22 reprezinta unul dintre cele mai interesante si complete programe de finantare disponibile pentru sectorul industrial romanesc atat prin prisma grantului oferit cat si prin varietatea cheltuielilor din program.

OMEGA Consulting va sta la dispozitie in dezvoltarea unui proiect competitiv, cu sanse reale de succes!

Pentru a realiza GRATUIT o analiza preliminara a eligibilitatii companiei si ideii de proiect – click aici.

Pentru ultimele stiri privind fondurile europene si alte finantari nerambursabile pentru afacerea ta urmareste-ne pe FacebookTwitter si omega-consulting.ro

Urmareste-ne pe LinkedIn pentru noutati permanente privind finantarile nerambursabile.

POST A COMMENT

5 × three =