Blog

HomeNewsFonduri nerambursabile de pana la 1 mil. EUR pentru industria mobilei

Fonduri nerambursabile de pana la 1 mil. EUR pentru industria mobilei

Stimati parteneri,

Finalul acestui an aduce oportunitati extraordinare de dezvoltare pentru industria mobilei.

IMM-urile locale din industra mobilei pot beneficia de ajutoare nerambursabile de pana la 1 mil. euro si contributii proprii de numai 30% din valoarea investitiei in cadrul POR 2.2.

Prin modificarile  aduse noului Ghid al Solicitantului POR 2.2 sunt favorizate companiile care activeaza in acest sector.

Prin proiect companiile din industria mobilei pot construi o noua unitate de productie (constructie si amenajare hala productie), isi pot extinde sau moderniza spatiile de productie actuale, pot achizitiona echipamente, soft-uri de specialitate precum si servicii conexe necesare dezvoltarii proiectului – costul consultantei de accesare si implementare proiect finantare, proiectare, s.a.

Programul reprezinta una dintre cele mai importante optiuni de finantare pentru IMM-urile din sectorul industrial. Cu o paleta larga de cheltuieli eligibile – constructii, echipamente, software, servicii dezvoltare proiect, marketing si internationalizare, programul constituie un real suport pentru sprijinirea industriei mobilei romanesti in perioada urmatoare.

Atentie! Investitiile  realizate in regiunile Bucuresti Ilfov si Tulcea nu sunt eligibile.

OMEGA Consulting te ajuta sa dezvolti un proiect competitiv, cu sanse reale de succes!

Pentru a realiza GRATUIT o analiza preliminara a eligibilitatii companiei si ideii de proiect – click aici.

Pentru ultimele stiri privind fondurile europene si alte finantari nerambursabile pentru afacerea ta urmareste-ne pe FacebookTwitter si omega-consulting.ro

Urmareste-ne pe LinkedIn pentru noutati permanente privind finantarile nerambursabile.

POST A COMMENT

five − three =