Blog

HomeNewsWebinar aplicat dedicat companiilor din IT&C privind noile fonduri europene & PNRR – 28 Aprilie 2022

Webinar aplicat dedicat companiilor din IT&C privind noile fonduri europene & PNRR – 28 Aprilie 2022

OMEGA Consulting, organizează în data de 28 Aprilie 2022 alături de partenerii noștri din Smart Alliance Innovation Technology Cluster un webinar dedicat finanțărilor nerambursabile ce se adresează IMM-urilor din industria TIC.

În cadrul acestui eveniment:

  • Vom prezenta oportunitățile de finanțare din perioada următoare
  • Studii de caz și exemple de proiecte de succes
  • Vom avea un dialog cu parteneri instituționali.

Evenimentul este deschis, și se adresează oricăror companii din domeniul TIC.

Pentru a participa la eveniment, tot ce trebuie sa faci este sa te înscrii la acest link.

Finanțările europene reprezinta o solutie excelenta pentru dezvoltarea IMM-urilor din industria IT&C. În documentele strategice de planificare a noiii perioade de finanțare 2021-2027 observăm o atenție foarte mare acordată domeniului, inclusiv sprijin pentru companiile private care activează în acest sector. Discutăm despre evoluția finanțărilor până în prezent și despre noutățile în materie de fonduri europene ale noiii perioade de finanțare 2021-2027, dar și despre activitățile care vor fi finanțare, statusul dezvoltării noilor programe și cum se pot pregăti companiile din IT&C pentru a putea accesa aceste resurse.

Facilitatorul webinarului din 28 aprilie este Ștefan Grigore, Director Finanțări Nerambursabile Smart Alliance Technology Cluster și Partener Omega Trust.

Agenda va cuprinde

  • Cum au evoluat finanțările adresate sectorului IT&C până în prezent?
  • Care sunt noutățile în materie de fonduri europene ale noii perioade de finanțare 2021-2027 pentru companiile din industria IT&C? Ce activități vor fi finanțate?
  • În ce stadiu se află dezvoltarea noilor programe europene?
  • Cum se implică Smart Aliance în procesul de consultare publică?
  • Cum se poate pregăti o companie din domeniul IT&C care își dorește să acceseze  fondurile nerambursabile adresate acestui sector?
  • Care sunt bunele practici pe care ar trebui să le aibă în vedere companiile din domeniul IT&C atunci când iau în considerare să aplice pentru finanțare prin fonduri europene?
  • Ce avantaje au companiile de IT&C care fac parte dintr-un Cluster atunci când aplică pentru accesarea fondurilor europene?

Evenimentul este gratuit și se desfășoară online. Tot ce trebuie să faci este să confirmi în prealabil participarea.

28 aprilie 2022
16:00-17:30